Onderhoud

De zekerheid dat uw Mercedes-Benz een Mercedes-Benz blijft

Kleine onderhoudsbeurt

Olie Controle diverse onderdelen Peil vloeistoffen
Olie verversen door hoogwaardige Mercedes-Benz Originele Motorolie voor optimale smering en bescherming van uw motor. Controle werking van diverse onderdelen: claxon, verlichting aan voor- en achterzijde, interieurverlichting, ruitenwissers en ruitensproeierinstallatie. Peil vloeistoffen controleren en eventueel bijvullen: motorkoelsysteem, anticorrosie- en antivriesmiddel, remsysteem, ruitensproeierinstallatie, accu.
Instrumentenpaneel Banden Oliefilter
Instrumentenpaneel: service-indicator resetten, zodat u weer op tijd wordt gewaarschuwd voor uw volgende onderhoudsbeurt. Bandenspanning controleren om onnodige slijtage en overmatig brandstofverbruik te voorkomen. Indien nodig banden op spanning brengen. Oliefilter vervangen door een nieuw Mercedes-Benz Origineel Oliefilter met hoger filtrage voor schonere olie, betere smering en minder motorslijtage.

Grote onderhoudsbeurt

Motor en onderzijde auto Stuurbekrachtiging Remmen
Alle zichtbare onderdelen van de motor en aan de onderzijde van de auto worden gecontroleerd op lekkage en schade. Stuurbekrachtiging: olie op peil brengen en controleren op lekkage in het hydraulisch circuit. Remmentest op de testbank en uitgebreide controle van remschijven, remblokken, remschoenen, remklauwen en remleiding.
Combifilter V-riem Draaipunten en koplampinstellingen
Combifilter controleren en eventueel vervangen voor een optimale toevoer van schone lucht. V-riem controleren op slijtage en beschadiging en zorgen dat deze op de juiste spanning staat. Draaipunten vooras, spoor- en stuurstang controleren. Draaipunten motorregeling smeren.

Afhankelijk van de leeftijd, kilometrage en het type voertuig kunnen aanvullende werkzaamheden noodzakelijk zijn. De service adviseur kan u de informatie hieromtrent geven.

Alle genoemde prijzen zijn adviesprijzen.

Pagina aanbevelen