De Pullman

Staatslimousine voor de allerhoogste eisen

De fascinatie voor deze staatslimousine is gebaseerd op de combinatie van traditie en toekomstgerichte innovaties. Het formaat, de tijdloze elegantie en de topbescherming van Mercedes-Benz Guard karakteriseren deze indrukwekkende auto.

  • Representatieve uitstraling: de Pullman is nog 1,15 meter langer dan de lange uitvoering van de S-Klasse. Het verhoogde dak - voor een comfortabele instap - en de bijzonder lange wielbasis completeren zijn staatswaardige uiterlijk.
  • Speciale bescherming: een zo hoog mogelijk beschermingsniveau is geen luxe voor een staatslimousine; het is een onmisbaar onderdeel. De auto voldoet aan de eisen van VR6/VR7, de hoogste beschermingsklasse. In deze auto is het principe van de geïntegreerde bescherming af fabriek geperfectioneerd.
  • Exclusief interieur: edele houtsoorten en hoogwaardig leder, een meesterlijke afwerking en de modernste communicatie- en entertainmentsystemen zorgen voor comfort van het allerhoogste niveau.
  • Mobiele vergaderruimte: de ruimte achterin, met de stoelen die tegenover elkaar staan opgesteld, is royaal bemeten en kan met een opto-elektrische wand van de voorstoelen worden gescheiden – voor een waardige representatie en discrete besprekingen.

VR = Vehicle Resistance

BRV = Bullet Resistant Vehicle (richtlijn voor de controle en certificatie van kogelwerende voertuigen)

Na het afsluiten van de redactie van deze pagina kunnen er nog wijzigingen zijn aangebracht aan de producten en de prestaties.

Pagina aanbevelen

Filosofie

Voertuigen & techniek