M-Guard

Een veilig gevoel

Maximaal comfort, dynamisch rijplezier en perfecte bescherming

VR = Vehicle Resistance

BRV = Bullet Resistant Vehicle (richtlijn voor de controle en certificatie van kogelwerende voertuigen)

(ML 350 BlueTEC Guard: brandstofverbruik gecombineerd: 8,1 l/100 km, CO2-emissie gecombineerd: 212 g/km; ML 500 Guard: brandstofverbruik gecombineerd: 13,2-12,2 l/100 km, CO2-emissies gecombineerd: 309-285 g/km)[2]

De opgegeven waarden voor brandstofverbruik en CO2-emissies werden volgens de voorgeschreven meetmethode gemeten (verordening (EG) 715/2007 in de meest recente versie). Afhankelijk van bijvoorbeeld de velgkeuze, bandkeuze en versnellingsbakkeuze kunnen per voertuigtype de waarden variëren. De opgaven hebben geen betrekking op een specifiek voertuig, ze zijn slechts bedoeld ter vergelijking van verschillende voertuigen onderling. De testmethode heeft ook niet tot doel het praktijkverbruik nauwkeurig weer te geven. Het praktijkverbruik kan daarom afwijken. Het daadwerkelijk praktijkverbruik van uw auto hangt bijvoorbeeld ook sterk af van uw rijgedrag. Wij adviseren daarom 'Het Nieuwe Rijden'. Zie ook www.hetnieuwerijden.nl voor handige tips om zuiniger te rijden.

Na het afsluiten van de redactie van deze pagina kunnen er nog wijzigingen zijn aangebracht aan de producten en de prestaties.

Pagina aanbevelen

Filosofie

Voertuigen & techniek