Het comfort van operationele lease

Mercedes-Benz Financiële Diensten

Hoe zit het precies?

Mercedes-Benz Financial draagt zorg voor de aankoop van de door u samengestelde Mercedes-Benz. Tegen betaling van een vast bedrag per maand krijgt u over een vooraf afgesproken periode het gebruiksrecht van de Mercedes-Benz. U huurt de auto dus in feite van ons. Mercedes-Benz Financial is de juridisch en economisch eigenaar van de auto. Dat betekent dat de Mercedes-Benz bij ons op de balans staat, en niet bij u.

Bovendien zijn wij daarmee ook verantwoordelijk voor het economisch risico dat samenhangt met het ouder worden van uw auto, waardoor het restwaarderisico ook bij ons blijft. Aan het einde van de looptijd kunt u ervoor kiezen om uw auto in te leveren en een nieuwe Mercedes-Benz te leasen. Of u kiest voor het overnemen van de auto tegen een vooraf afgesproken, koopoptie.

Het maandbedrag bij operationele lease bestaat naast rente en aflossing uit de volgende services:

  Reparatie, onderhoud en banden
  Uw eigen Mercedes-Benz dealer is altijd uw aanspreekpunt voor reparatie, onderhoud, bandenvervanging en schadeherstel van uw Mercedes-Benz. U hoeft dus nooit naar een ander, onbekend garagebedrijf. Het toevoegen van een winterbandenregeling is optioneel.

  Verzekering
  De verzekering bestaat uit een unieke all risk verzekering die in geval van diefstal of total loss het verschil tussen de boekwaarde en de handelswaarde van uw Mercedes-Benz dekt. U sluit hiermee een financieel risico van (tien) duizenden euro’s uit.

  Houderschapsbelasting
  De houderschapsbelasting (wegenbelasting) is inbegrepen bij operationele lease. U hoeft deze belasting dus niet zelf af te dragen aan de belastingdienst.

  Vervangend vervoer (optioneel)
  Bij Mercedes-Benz Financial kunt u kiezen voor direct vervangend vervoer of na 3 of 24 uur stilstand (bijvoorbeeld bij onderhoud of reparatie). Uiteraard is de vervangende auto altijd een Mercedes-Benz.

  Brandstofpas
  In samenwerking met Multi Tank Card kan Mercedes-Benz Financial de brandstofadministratie voor u regelen. U kunt kiezen voor een nationale of een internationale brandstofpas. Mercedes-Benz Financial verschaft u bovendien elk kwartaal een overzicht van de brandstofadministratie.

  Mercedes-Benz Financial biedt naast operationele lease voor zakelijke klanten ook een lease-oplossing voor particuliere klanten. 

   Pagina aanbevelen