Financiële zekerheid

Mercedes-Benz Financiële Diensten

Hoe zit het precies?

Bij financiële lease kunt u ervoor kiezen om de aanschafwaarde van de Mercedes-Benz exclusief BTW volledig te financieren. De BTW dient u als zakelijke klant altijd aan te betalen. Daarnaast is het mogelijk om een extra aanbetaling te doen (wellicht verkregen uit de inruil van uw huidige auto). U kunt het maandbedrag verder verlagen door een slottermijn in het contract op te nemen. Dit is een restantbetaling aan het einde van het contract die maximaal gelijk is aan de vooraf ingeschatte restwaarde van de auto. Hierdoor hoeft u de waarde van de auto niet volledig af te lossen.. U betaalt tijdens de vooraf overeengekomen looptijd elke maand een vast bedrag.

Op deze manier weet u dus precies waar u aan toe bent. Aangezien u economisch eigenaar bent van de auto komt deze op de bedrijfsbalans van uw onderneming te staan. Voor taxi-ondernemers is investeringsaftrek mogelijk bij financiële lease.

Een zakelijke financiering bestaat altijd uit rente en aflossing. Om zorgeloos te kunnen rijden in uw Mercedes- Benz kunt u naast de financiering ook kiezen voor een aantal aanvullende producten, zoals de Mercedes-Benz autoverzekering, een servicecontract en een SterGarantie (verlengde garantie).

    Pagina aanbevelen