Financieren voor particulieren

Mercedes-Benz Financieren voor particulieren

Huurkoop

Een huurkoopfinanciering van Mercedes-Benz Financial kunt u volledig op uw persoonlijke situatie en wensen afstemmen. Het maandbedrag kunt u verlagen door een aanbetaling of slottermijn op te nemen en de periode van uw overeenkomst bepaalt u zelf. Met financieren is uw favoriete Mercedes-Benz bereikbaar.

De slottermijn (restantbedrag) is maximaal gelijk aan de vooraf ingeschatte inruilwaarde van uw Mercedes-Benz. Het maandbedrag kan nog verder teruggebracht worden met een aanbetaling of de inruil van uw huidige auto.

Een huurkoopfinanciering bestaat altijd uit rente en aflossing. Om zorgeloos te kunnen rijden in uw Mercedes- Benz kunt u naast de huurkoop ook kiezen voor een aantal aanvullende producten, zoals de Mercedes-Benz autoverzekering, een servicecontract en een SterGarantie (verlengde garantie).

De Mercedes-Benz autoverzekering is een complete WA-casco (allrisk) verzekering. U bent verzekerd van uitstekende voorwaarden tegen een gunstige premie. Lees meer over deze verzekering

Met een servicecontract dekt u voor een aantrekkelijk vast bedrag per maand de kosten voor reparatie, onderhoud, vervanging van banden en hulpverlening van uw Mercedes-Benz dealer af.

SterGarantie is een aantrekkelijk verzekeringsproduct dat voor de periode na afloop van de fabrieksgarantie afgesloten kan worden. Tijdens de fabrieksgarantie kunt u SterGarantie voor 2 jaar afsluiten. Na afloop van de fabrieksgarantie kan dit steeds voor 1 jaar. Lees meer over SterGarantie

    Financieren van uw occasion

    Verantwoord lenen

    VFN

    Pagina aanbevelen