Mercedes-Benz servicecontracten.

Beschermen tegen ongeplande onderhoudskosten en onverwachte reparaties.

Of u nu een of meer bedrijfsvoertuigen van Mercedes-Benz hebt: onze Mercedes-Benz serviceovereenkomsten beschermen u tegen ongeplande onderhoudskosten en onverwachte reparaties. Zo kunt u op lange termijn plannen, u concentreren op uw kernactiviteit en al wat daarbij komt kijken.

Wij bieden u de beste voorwaarden die speciaal op uw wensen zijn toegespitst, zodat u een echt individueel servicecontract kunt afsluiten. Met onze serviceovereenkomst van Mercedes-Benz hebt u niet alleen persoonlijke, maar ook financiële zekerheid. U betaalt slechts een vast maandelijks bedrag, afhankelijk van het voertuigtype en de gewenste contractduur en het kilometeraantal.

Altijd op veilig met onze serviceovereenkomst:

Met de Mercedes-Benz serviceovereenkomsten stellen wij een hele reeks diensten voor uw vrachtwagen ter beschikking. Met een individueel op uw behoeften afgestemd pakket neemt u van meetaf aan het zekere voor het onzekere. Dit pakket biedt u in Europa de beproefde kwaliteit van Mercedes-Benz zonder dat u contant geld bij zich hoeft te hebben.

U kunt de diensten aan uw individuele behoeften aanpassen en uw eigen veiligheidspakket samenstellen - het CharterWay Service Complete pakket biedt hierbij de meest uitgebreide service. Uw vrachtwagen is daardoor van bij de eerste kilometer altijd in topvorm. Bovendien hebt u een extra prijsvoordeel als u een Full-Service-overeenkomst sluit en gebruik maakt van de FleetBoard diensten "Service" en "Uptime".

MEER INFORMATIE