Trucks van TruckStore Nederland

nu ook bij Mercedes-Benz Truck dealers

De jong gebruikte trucks van TruckStore Nederland zijn sinds kort niet meer alleen op het terrein in Roelofarendsveen te bewonderen. Dit jaar is een aanzienlijk aantal gebruikte trucks voor het eerst bij Mercedes-Benz Truck dealers tentoongesteld. “De klanten die verder weg wonen, kunnen daardoor ons aanbod bij een Mercedes-Benz Truck dealer in de buurt bekijken,” zegt Jan de Geus, manager TruckStore Nederland.

Op het TruckStore terrein in Roelofarendsveen staan ruim 150 jong gebruikte trekkers, vrachtwagens met opbouw, kippers, trucks met afzetsysteem voor afzetcontainers en chassiscabines. Bij de Mercedes-Benz Truck dealers in het hele land staan eveneens tal van jong gebruikte trekkers van TruckStore. Die grote voorraad zorgt er niet alleen voor dat TruckStore Nederland gebruikte trucks in allerhande afwijkende configuraties kan aanbieden, maar ook dat de trucks vrijwel meteen beschikbaar zijn. Mocht er onverhoopt toch geen geschikte truck tussen zitten, dan kunnen TruckStore-klanten gebruik maken van de grote internationale pool van gemiddeld 4000 gebruikte bedrijfswagens van alle merken, leeftijdsklassen en uitvoeringen.

Bij TruckStore kunnen de gebruikte vrachtwagens zowel gekocht als geleased worden. “Een jong gebruikte truck is een uitstekend alternatief voor een nieuwe,” zegt Jan de Geus. “Onze jong gebruikte trucks zijn ook leverbaar met operationele service lease en reparatie- en onderhoudscontracten.” Dat scheelt aanzienlijk in de exploitatiekosten. Niet alleen vanwege het scherpe tarief, maar ook vanwege de standaard garanties. Het ongeëvenaarde lage brandstofgebruik van de gebruikte Mercedes-Benz trucks draagt daar ook aan bij. Een operationeel service contract biedt overzichtelijke, vaste kosten per kilometer. “Ondernemers kunnen op die manier per kilometer calculeren wat hun kosten zijn. We staan voor optimale inzet en optimaal rendement voor de vervoerder,” aldus Jan de Geus.

Ook reparatie- en onderhoudscontracten zijn bij TruckStore voor een vast bedrag af te nemen. “Zo weet je exact waar je aan toe bent en kom je niet voor verassingen te staan. Uiteraard heeft de klant bij koop of lease via TruckStore altijd de beschikking over de professionele 24H serviceorganisatie waardoor stilstand onderweg tot een minimum beperkt blijft. Omdat wij intensief samenwerken met de Mercedes-Benz Truck dealers in heel Nederland én met onze leasemaatschappij Mercedes-Benz CharterWay, bieden we veel toegevoegde waarde voor onze klanten,” zegt Jan de Geus. De slogan van Truckstore is dan ook niet voor niets ‘Verdien goud met TruckStore’.