Laatste kans om je in te schrijven

voor de Truck Trophy 2016!

Ben je een truckchauffeur en houd je van avontuur? Dan is de Truck Trophy, de internationale truckrace van Mercedes-Benz, iets voor jou! De Truck Trophy 2016 komt namelijk in het najaar naar Nederland. Wees er snel bij want inschrijven kan nog tot en met 26 september op RoadStars!

Deze avontuurlijk truckwedstrijd test het vermogen van chauffeurs om manoeuvres met hun vrachtwagen uit te halen die ze nooit voor mogelijk hadden gehouden. De behendigheid, de kracht en het doorzettingsvermogen van de chauffeurs zal ook buiten de vrachtwagen op de proef worden gesteld! Na de sluiting van de aanmeldperiode, op 27 september, wordt er een Nederlandse voorselectie gemaakt. Deze voorselectie wordt uitgenodigd voor een kwalificatiedag. Aan de hand van tests en oefeningen worden de Nederlandse finalisten voor de Truck Trophy 2016 tijdens deze kwalificatie geselecteerd. Daarna staat er een kennismakingsweekend op het programma waar de internationale finalisten elkaar beter leren kennen. Wat er precies gaat gebeuren en waar de zinderende finale later dit jaar gaat plaatsvinden is nog geheim! Wel kunnen we jullie een wedstrijd op een adembenemende locatie beloven. En pure adrenaline en avontuur!

De Truck Trophy belooft niet alleen de rit van je leven te worden, de truckrace test ook je chauffeurskwaliteiten on- en offroad! Vorig jaar werden de chauffeurs uitgedaagd om bergen te beklimmen, te kajakken, op een balanceerkoord een meer over te steken en een op afstand bestuurbare mini-Actros door een parcours te loodsen. De Truck Trophy 2015 finale in Roemenië was voor de Nederlandse chauffeur Erick Poutsma de rit van zijn leven. Naast een onvergetelijke ervaring en eeuwige roem hield hij er, als Truck Trophy winnaar van 2015, hechte vriendschappen aan over. Zijn beste omschrijving voor de Truck Trophy? ‘Een echte aanrader!’ Lees hier meer over zijn belevenissen tijdens de Truck Trophy 2015. De Truck Trophy is geen wedstrijd waar grote prijzen op het spel staan. Liefde voor trucks, het chauffeursvak en kameraadschap staan centraal. Uniek is ook dat de Truck Trophy 2016 toegankelijk is voor chauffeurs die vrachtwagens van andere merken rijden.

Dus: beschik je over moed en doorzettingsvermogen? Ben je een teamspeler? Wil je iets heel speciaals beleven en ben je in het bezit in het vrachtwagenrijbewijs? Dan ben je de juiste persoon voor de Truck Trophy 2016. Mis deze unieke kans niet en schrijf je nu in op RoadStars!