Actuele thema's

Instappen.

Het interactieve communicatieplatform van Mercedes-Benz Trucks nodigt u met exclusieve ledenacties, social media-functies en informatie direct uit om mee te doen.

Ongeacht of u chauffeur, ondernemer of liefhebber van trucks bent – op het interactieve platform RoadStars van Mercedes-Benz Trucks krijgt iedereen de informatie die hij nodig heeft. Met meerdere updates per week blijven alle gebruikers altijd perfect op de hoogte. RoadStars is naast het Nederlands ook beschikbaar in het Duits en Engels. Om de laatste informatie van RoadStars op uw smartphone, tablet, laptop of pc te lezen, hebt u alleen een internetverbinding nodig.

Ontdekken.

Multimedia-informatie over producten, data van evenementen en beurzen, alsmede actuele reportages van de redacties van 'Transport' en 'ROUTE' – met RoadStars kunt u gemakkelijker en sneller bij onderwerpen en nieuws over Mercedes-Benz Trucks dan ooit tevoren. De beschikbare hoeveelheid informatie en media is overweldigend en neemt steeds verder toe.

Meedoen.

RoadStars is voor iedereen beschikbaar. Als u zich echter als gebruiker registreert, kunt u actief deel uitmaken van de grote RoadStars Community, want dan kunt u reageren, foto uploaden, chatten en informatie delen. Met een eigen profiel kunt u bovendien profiteren van unieke en exclusieve evenementen, aanbiedingen en belevenissen van Mercedes-Benz Trucks.