Actuele onderwerpen.

Uitgebreide oplossingen voor meer efficiëntie van het transport.

RoadEfficiency brengt bij elkaar wat bij elkaar hoort door lage totaalkosten met hoge veiligheid en hoge inzetbaarheid te combineren. Voor nóg meer efficiëntie van het transport. 

Lage kilometertotaalkosten
+ Hoge veiligheid
+ Hoge inzetbaarheid
====================
= Efficiëntie is de som der delen.

In het verleden hebben we u al lage totaalkosten beloofd – en deze belofte zijn we ook nagekomen: met een Mercedes-Benz truck bent u verzekerd van lage brandstof-, reparatie- en onderhoudskosten, aantrekkelijke lease- en financieringsvoorwaarden én, niet op de laatste plaats, een hoge restwaarde. Nu beloven we u nóg meer efficiëntie onder de noemer RoadEfficiency. RoadEfficiency betekent concreet dat u naast lage totaalkosten, ook op hoge veiligheid en hoge inzetbaarheid mag rekenen.

De tweede pijler van RoadEfficiency heeft betrekking op veiligheid - ook op dit gebied zijn de Mercedes-Benz trucks toonaangevend. Nieuwe oplossingen zijn de afslagassistent [1][3] en het noodstopsysteem Active Brake Assist 4 [4][5], dat personen kan waarnemen. Beide veiligheidssystemen zorgen voor nóg meer veiligheid, vooral in het stadsverkeer.

Ook de belofte van een hoge inzetbaarheid maakt deel uit van RoadEfficiency. Met FleetBoard bieden we al meer dan 15 jaar innovaties op het gebied van telematica en connectivity om de inzetbaarheid en efficiëntie van onze trucks naar een nóg hoger niveau te tillen.
Door voertuigen, de Mercedes-Benz dealer en uw transportonderneming intelligent met elkaar te verbinden, legt Mercedes-Benz Uptime nieuwe maatstaven aan als het gaat om de inzetbaarheid van uw voertuigen en het plannen van werkplaatsbezoeken.

Naast FleetBoard Transportmanagement [2] bieden we u nu de nieuwe service-innovatie Mercedes-Benz Uptime [6][7][8][9], waarmee de inzetbaarheid van uw voertuigen aanzienlijk kan worden verhoogd.

Kortom: RoadEfficiency staat voor lage totaalkosten, hoge veiligheid en hoge inzetbaarheid. Ook in de toekomst zullen we er met innovatieve oplossingen alles aan doen om de efficiëntie te verhogen. We zijn er namelijk van overtuigd dat efficiëntie de som der delen is. 

[1] Optie.
[2] Als optie leverbaar.
[3] Alleen leverbaar voor Actros en Antos als 4x2 LS en 6x2 L in combinatie met tank van 650 x 700 mm en driedelig spatscherm.
[4] Optie, alleen in combinatie met automatische afstandsregeling.
[5] Vanaf 12/2016 leverbaar voor Actros, Arocs en Antos modellen.
[6] Vanaf 10/2016 leverbaar voor nieuwe Actros, Arocs en Antos modellen.
[7] Optie bij elk servicecontract van Mercedes-Benz of als afzonderlijk product.
[8] Kan met alle FleetBoard-services worden gecombineerd.
[9] Standaard in combinatie met FleetBoard Truck Data Center, naar keuze standaard voor Actros, optie voor Arocs en Antos.