Reparatie- en onderhoudsovereenkomst

De reparatie- en onderhoudsovereenkomst van Mercedes-Benz CharterWay is scherp geprijsd. U betaalt een vast, gunstig tarief en bent dan zeker van een gegarandeerd kwalitatief goed wagenpark. Wij bieden ook een reparatie- en onderhoudsovereenkomst aan voor klanten zonder leaseovereenkomst.

U betaalt maandelijks een vast, gunstig tarief en bent daarmee gegarandeerd verzekerd van de Mercedes-Benz kwaliteit voor uw bedrijfswagen(s). U hebt vaste onderhoudskosten voor de duur van de overeenkomst, zo komt u nooit voor onplezierige verrassingen te staan.

Basisovereenkomst reparatie en onderhoud:
Met de basisovereenkomst is reparatie en onderhoud standaard goed geregeld. U kunt deze overeenkomst naar wens aanpassen en uitbreiden met een aantal modules: de Service+ Module of Comfort Module.

Service+ Module:
Met de Service+ Module dekt u ook bijkomende zaken van het dagelijks onderhoud zoals de wettelijke keuringen en het bijvullen van olie.

Comfort Module:
Deze speciale module voor trucks dekt ook onderhoud en reparatie van accessoires die door de fabriek zijn meegeleverd, zoals bijvoorbeeld de standkachel en het navigatiesysteem.

    Het tarief van uw reparatie- en onderhoudsovereenkomst hangt af van een aantal factoren:

    • Het model
    • De kilometrage
    • De contractduur