Mercedes-Benz Lease Editions.

Ruim in aanbod, rijk in uitrusting.

Nog nooit was Mercedes-Benz zo bereikbaar als nu. Dankzij ons brede aanbod van modellen met 4%, 15%, 21% of 25% bijtelling en de scherpe prijsstelling, is een nieuwe Mercedes-Benz ook in deze tijd zeer bereikbaar. En vanaf nu zijn onze Lease Editions ook in benzineversie verkrijgbaar!

Alle Lease Edition modellen kenmerken zich door een rijke standaarduitrusting, met onder meer een uitgebreid navigatiesysteem met Live Traffic Information, Mercedes me connect en lichtmetalen velgen. Het klantvoordeel kan oplopen tot ruim € 5.000,-.

Op dit moment zijn de A-Klasse, B-Klasse, B-Klasse Electric Drive, CLA Coupé en Shooting Brake, GLA, C-Klasse Limousine en Estate, C-Klasse 350 e PLUG-IN-HYBRID en E-Klasse Limousine leverbaar als Lease Edition. Wilt u meer weten over de modellen, klik dan hieronder op het model van uw keuze.

  Privé-voordeel nieuwe generatie Compact Cars

  Voorwaarden

  • Niet geldig in combinatie met inruil- en voorraadpremies Mercedes-Benz, met uitzondering van de E-Klasse Limousine en Estate Lease Edition W212/S212.
  • Niet geldig in combinatie met de 3 jaar zorgeloos rijden actie (3 jaar garantie, 3 jaar SterOnderhoud Plus).
  • Niet geldig in combinatie met de taxi-acties, met uitzondering van de E-Klasse Limousine W212/W213 en Estate Lease Edition S212.
  • Niet geldig in combinatie met Privélease en VIP/Diplomaten ondersteuning.

  Pagina aanbevelen